ANTWERP

Loodsgebouw-aangepast

Tavernierkaai 3
2000 Antwerp

Tel: 0032 32 22 08 73
Fax: 0032 32 31 20 62

MET OPENBAAR VERVOER – VANAF CENTRAAL STATION

Vanuit Antwerpen centraal kan je aan kant van de uitgang Pelikaanstraat bus 17 richting Rijnkaai nemen (die om de 10 minuten rijdt). De afstaphalte bevindt zich recht tegenover het loodswezen op de Tavernierkaai.

TE VOET – VANAF CENTRAAL STATION

Als u het Centraal station buitenkomt langs de grote ingang (links van de grote trap) steekt u over richting Keyserlei. Loop deze helemaal af. Steek de Leien over tot u op de Meir komt. Loopt tot aan de Boerentoeren (KBC) en daar de Groenplaats op. Steek het plein schuin over richting Grote Markt. Ga aan de Grote Markt links van het stadhuis naar de Scheldekaaien. Loop verder tot aan de Tavernierkaai. Het Loodsgebouw bevindt zich links.

MET DE WAGEN – VANAF WAASLANDTUNNEL

Bij het verlaten van de Waaslandtunnel slaat u onmiddellijk rechtsaf (180°), naar de Oude Leeuwenrui. Ga aan de lichten schuin rechts richting Ankerrui. Sla op het einde rechtsaf. U bent nu op de Tavernierkaai. Sla de eerste straat links af. Daar bevindt zich het Loodsgebouw.

MET DE WAGEN – VANAF KENNEDYTUNNEL

(KOMENDE VANUIT GENT)

Bij het verlaten van de Kennedytunnel (5A) neemt u de meest rechtse rijbaan (Antwerpen/Boom/Hoboken). Ga rechtsaf op de de N113, de Amerikalei. Sla linksaf de Graaf van Hoornestraat.
Neem aan de rotonde de 4de afslag. Dit is de Graaf van Egmonstraat. Sla op het einde linksaf, dit is de Scheldestraat. Rij daarna – de kaaien op: Sint-Michielskaai – Plantinkaai – Ernes van Dijckkaai – Jordaenskaai – Orteliuskaai – Van Meterenkaai – Ruaanskaai – Tavernierkaai. Het loodsgebouw bevindt zich links.