Nieuwe fase in onderhoud Westerstaketsel Nieuwpoort

  • 15 maart 2020

De onderhoudswerken aan het Westerstaketsel in Nieuwpoort zijn in een nieuwe fase aanbeland. Voor het plaatsen van nieuwe balken moet op sommige plaatsen de vloer opengebroken worden. Om de veiligheid voor wandelaars en fietsers te garanderen sluiten we het staketsel volledig af ter hoogte van de trap naar het strand. De kop van het staketsel is dus niet bereikbaar op momenten dat er gewerkt wordt. 

De aannemer kan enkel werken bij laagwater én bij goede weersomstandigheden (beperkte wind). Als men niet aan het werk is en de vloer is niet opengebroken,zal de kop van het staketsel bereikbaar zijn. Het is onmogelijk op voorhand te zeggen wanneer de kop wel of niet bereikbaar zal zijn. Aan het begin van het staketsel zal dit telkens aangeduid staan met een bord. We vragen aan wandelaars en fietsers om de werfafsluiting te respecteren als deze dicht staat. 

Tijdens de paasvakantie werken we niet verder en zal de kop bereikbaar zijn. Vermoed wordt dat deze fase van onderhoud duurt tot juni 2020. 

Westerstaketsel Nieuwpoort